Bakken Bears kom flyvende fra start i dagens kamp mod Steaua Bucuresti. De danske mestre førte med 7-0 efter det første halvandet minut af første periode. Der skulle gå hele to minutter, før hjemmeholdet fra Rumænien kom på tavlen. Hjemmeholdet kom efterfølgende en smule bedre med i form af et par trepointsscoringer, men det var forsat Bakken Bears, der var bedst i kampens indledende fase. Et fremragende dunk af Ongwae bragte aarhusianerne op med 20-8 med tre minutter tilbage af første periode. Bakken Bears skiftede hele holdet mod slutningen af første periode, men det virkede bestemt ikke til at gøre spillet mindre attraktivt. Særligt Thomas Lærke og Hayden Dalton kom ind fra bænken og satte nogle hurtige point på tavlen. De danske mestre vandt første periode med 28-13.

Anden periode begyndte med samme fortegn. Bakken Bears var klart det bedste hold på banen, hvor rumænerne havde mere end vanskeligt ved at følge med tempoet. Bakken Bears førte med 18 til stillingen 15-33 efter to minutter af anden periode. De danske mestre kom i de efterfølgende minutter i frem til så meget i angrebsspillet. Effektiviteten gik en smule i stå for danskerne, hvilket bragte Bucuresti en smule bedre med i kampen. Tendensen varede dog ikke ret længe, og aarhusianerne fik igen skruet op for tempoet og udbyggede føringen inden pausen. Første halvleg sluttede med stillingen 53-34 i Bakken Bears’ favør.

Man kunne godt have frygtet, at den store føring fra første halvleg kunne blive en sovepude for danskerne ud til anden halvleg. Bakken Bears åbnede dog med samme tempo og intensitet som tidligere i kampen. Holdet har i denne sæson gjort en dyd ud af at spille i højt tempo gennem samtlige minutter i kampene, og det virkede bestemt også til at være planen mod Steaua Bucuresti. De danske mestre førte med 61-36 efter tre minutter spillet af tredje periode. En halvsløj periode sluttede med en Bakken Bears-føring på 69-52.

Ved indgangen til fjerde og sidste periode sad man reelt med fornemmelsen af, at tingene var afgjort. Det kunne til dels også ses på banen, hvor danskerne kun formåede at sætte fem point på tavlen efter fem minutter spillet af perioden. Det rumænske hjemmehold var fortsat ikke særligt farlige i den anden ende, og føringen kom derfor aldrig i fare. Det lignede dog samtidig holdets første kamp i Europa med en score på under 100 point. Holdet virkede dog til at have et ønske om at nå over de berømte 100 point, og de skruede op for tempoet mod slutningen. Det var dog ikke helt nok, men Bakken Bears vinder alligevel ganske overbevisende med 98-69 over Steaua Bucuresti.

Holdets mest scorende spiller blev Tobin Carberry med 19 point, 7 rebounds og 6 assists.

Første periode begyndte med god atmosfære i hallen, og det udnyttede Michel Diouf til at score to point efter et flot gennemspillet angreb. Kampen begyndte i højt tempo, og udeholdet fra Bucuresti scorede selv på sit første angreb. Bakken Bears kom dog bedre ud end rumænerne, og særligt Darko Jukic var brandvarm med fem hurtige point. En dum fejl af Ryan Evans på et trepointsskud bringer dog udeholdet tilbage i kampen. Bakken Bears formøblede på få minutter en føring på 9-2 til stillingen 9-9. Hjemmeholdet virkede bestemte ikke tilfredse med de seneste par minutter, og det fik dem til at skrue tempoet op. Med syv ubesvarede point var stillingen nu 16-9. Dette fik rumænerne fra Steaua Bucuresti til at tage sin første timeout. Hjemmeholdet virkede til at have fundet rytmen, og aarhusianerne fik Vejlby-Risskov Hallen til at eksplodere, da forsvaret stjal bolden og drev den frem til et spektakulært dunk af Hayden Dalton.
Første periode sluttede med en fremragende treer af Adama Darboe. Bakken Bears kunne dermed gå ind til anden periode med en føring på 28-19.

Bakken Bears åbnede anden periode rigtig solidt rent forsvarsmæssigt, og man var samtidig enormt effektive i den anden ende. To angreb i træk med en treer til henholdsvis Thomas Lærke og Adama Darboe tvang føringen op på 36-21, hvilket fik rumænerne til at tage timeout. Kampen havde fortsat samme tempo og intensitet, hvor begge hold gav den hele armen i duellerne. Bjørnene virkede dog til at have et lille overtag, og det bragte holdet op med kampens indtil videre største føring på 17 point til stillingen 40-23 med tre minutter tilbage inden pausen. Udeholdet fra Steaua Bucuresti virkede til at blive en smule trætte mod slutningen. Opdækningen var ikke rigtig til stede, og Bakken Bears kom til rigtig mange lette og åbne scoringer. Steaua Bucuresti formåede kun at score ni point i tredje periode, og udeholdet fra Rumænien havde helt bestemt noget at tale om, da de gik ind til pausen. De kunne kigge op på scoringstavlen på vej ud ad hallen og se den vise 54-28 til hjemmeholdet fra Bakken Bears.

Tredje periode åbnede med lighedstegn til de to foregående. Danskerne lagde ud med effektivt angrebsspil med scoringer på næsten hvert eneste. Udeholdet kom ikke til ret mange åbne muligheder, og de smed ofte bolden væk som følge af godt forsvarsspil af Bears. Rumænerne kommer en lille smule bedre med mod slutningen af tredje periode, hvor hjemmeholdet spillede en smule ukoncentreret og smed et par bolde væk. Head coach Steffen Wich var ikke tilfreds med, hvad han så til trods for den store føring. Der blev straks taget timeout. Den lille pause bragte i den grad gnisten tilbage for Bears-spillerne. Man spillede igen med højt tempo, og udeholdet fra Steaua Bucuresti kunne ikke følge med. Bjørnene kunne dermed lukke tredje periode med en føring på 75-41.

Fjerde periode åbnede en smule kaotisk med flere ukoncentrerede angreb fra Bears’ side. De første to minutter forløb uden scoringer til det aarhusianske hjemmehold. Der skulle gå lige knapt tre minutter, før Tobin Carberry kunne sætte point på tavlen med to straffekastsscoringer. Thomas Lærke satte dog fut i hallen med en flot aktion, hvor han driblede forbi modstanderen og blev fejlet på sin scoring. Dette var dog periodens bedste aktion, da begge hold kæmpede med at få spillet til at hænge ordentligt sammen. Begge mandskaber brændte alt for mange chancer og smed flere unødige bolde væk. Koncentrationen virkede til at være brugt op med fem minutter tilbage af kampen. Bakken Bears virkede en smule påvirket af, at kampen reelt var afgjort, og det samme gjorde udeholdet fra Steaua Bucuresti. Bears virkede dog til at ville give publikum noget at gå hjem på, og man satte flere flotte angreb sammen, og særligt amerikanske Ryan Evans virkede brandvarm med mange scoringer. Bears lukkede solidt kampen af og kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med slutstillingen 100-66.

Tobin Carberry og Ryan Evans leverede begge en double-double i dagens kamp med henholdsvis 19 og 18 point med 10 rebounds hver.