Bakken Bears åbnede kampen mod Z Mobile Prishtina som så mange gange før i denne sæson med effektivt angrebsspil. Tylor Ongwae og Tobin Carberry åbnede kampen med de første scoringer til danskerne. Det betød, at aarhusianerne var foran med 7-2 foran nogle veloplagte hjemmetilskuere fra Kosovo. Et par sløsede fejl fra Bakken bragte dog hjemmeholdet tilbage i kampen, og efter fire minutters spil havde østeuropæerne bragt sig foran med 12-9. De danske mestre fra Bakken Bears var i kampens indledning kommet under et tryk, som de ikke tidligere havde været under i turneringen. Dette kunne meget vel vise sig at blive den største test indtil videre. Hjemmeholdets publikum lagde et enormt tryk på danskerne. Bakken Bears havde store vanskeligheder med at finde de nemme løsninger, og man tog i stedet de svære skud. Afslutningerne gik desværre for aarhusianerne ikke i kurven. Hjemmeholdet kom meget lettere til scoringer, og de udnyttede Bakken Bears’ fejl til fulde. Spillet fra Bakken Bears virkede forhastet og uden overblik. Første periode sluttede med en føring til Prishtina på 27-16.

Bakken Bears kom bedre ud til anden periode med to hurtige scoringer indledningsvist fra Tylor Ongwae og Thomas Lærke. De to hurtige scoringer fik hjemmeholdets træner til at foretage en timeout. Der var for dem ingen grund til at lukke Bears for meget tilbage i kampen til trods for forspringet. Prishtina skulle jagte en sejr på 25 point, hvis de skulle overtage førstepladsen fra danskerne. Særligt Thomas Lærke virkede oplagt på at bringe balance i regnskabet. Danskeren kom varm ud til anden periode og skød tre treere til udligning 29-29. Thomas Lærke sørgede efterfølgende for Bakken Bears første føring i kampen med endnu en treer halvvejs inde i anden periode. Aarhusianerne havde fået styr på tingene i anden periode, og man spillede sit vante spil med tålmodige angreb og fri skud. Prishtina spillede fortsat glimrende basket, men de havde problemer med at trække fra Bears igen.

Tredje periode åbnede lidt mere stille og roligt i forhold til de to forrige perioder. Begge hold var ikke helt skarpe i angrebsspillet, men det ændrede ikke på, at Bakken Bears fortsat kunne stå for føringen i kampen. Danskerne trak gradvist fra i tredje periode, og det fik Prishtina-træneren til at tage en timeout for at banke et sidste håb ind i sine spillere med sammenlagt tretten minutter tilbage af kampen. Lige lidt hjalp det dog, og Bakken Bears kunne mod slutningen af tredje periode trække yderligere fra. Særligt Thomas Lærke fortsatte med at volde problemer for Prishtina. Danskeren skød indtil videre 75 procent (6/8) bag trepointslinjen. Perioden sluttede med en føring på ni point til Bakken Bears.

Fjerde og sidste periode åbnede med Bakken Bears som det dominerende hold. Det begyndte at ligne den samme kamp, som udspillede sig i Vejlby-Risskov Hallen i det første opgør. Prishtina gjorde, hvad de kunne, men danskerne trak fra til sidst. De danske mestre førte med hele 20 point efter fire spillede minutter af fjerde periode. Prishtinas mulighed for at stjæle førstepladsen i gruppen for forduftet for længe siden, og det kunne man også mærke på spillet og attituden i kampen. Hjemmeholdet virkede til at have sat alle kræfter ind tidligere i kampen, da man også bragte sig foran med 12 point. De formåede dog ikke at holde det nødvendige momentum for at slå et stærkt Bears-mandskab. De traditionsrige hold fra Kosovo virkede til at have accepteret, at man ville gå videre fra gruppen som toer. Kampen fik dog en smule spænding til sidst, eftersom det tydeligvis virkede som om, at Bakken Bears jagtede de magiske 100 point for femte gang i det europæiske gruppespil. Danskerne lykkedes med det lige til sidste, og de kunne rejse hjem til Danmark som gruppevinder med en sejr på 100-77.

Dagens kamp mod Prishtina åbnede som en sand europæisk kamp. Stemningen i Vejlby-Risskov Hallen var intens allerede fra begyndelsen, og det virkede til at forplante sig hos spillerne, der virkelig kom godt fra start med flere flotte scoringer. Bakken Bears førte med 8-2 efter tre minutters spil. Mesterholdet fra Kosovo havde en smule vanskeligheder ved at komme til scoringer i kampens indledning, og dette lukrerede hjemmeholdet på. Stillingen var 14-5 efter seks minutter. Den gode start for Bakken Bears fik udeholdet til at tage timeout. Der var inden kampen talt om en lille gruppefinale, og det virkede bestemt til, at aarhusianerne var opsatte på at sætte sig på førstepladsen i gruppen. I basketball kommer pointene oftest i stimer, og udeholdet fik desværre en lille stime efterfølgende. Det går hurtigt i europæiske kampe, og Bakken Bears’ føring var pludselig reduceret til 22-19 og blot en enkelt boldbesiddelse. Første periode sluttede dramatisk af, da Prishtinas træner fik en teknisk fejl for overdrevet brok overfor dommeren. Første periode slutter med stillingen 28-21 til hjemmeholdet fra Bakken Bears.

Anden periode begyndte lige så hæsblæsende som første periode. Begge mandskaber spillede med enormt højt tempo og effektivt angrebsspil. Det stod hurtigt klart, at der var tale om de to bedste hold i Gruppe E. Kampen var fortsat enormt fysisk, hvor spillerne gav sig fuldt ud i rebound-spillet og kastede sig heroisk efter samtlige løse bolde. Det var indtil videre status quo i forhold til scoringer til holdene, og Bakken Bears førte fortsat med syv point fire minutter inde i anden periode. De danske mestre var dog hurtige til at ændre på denne tendens. Tobin Carberry og Tylor Ongwae satte to hurtige treere med få sekunders mellemrum, og pludselig havde hjemmeholdet kampens største føring. Z Mobile Prishtina skulle på nuværende tidspunkt passe på med ikke at falde for langt bagud inden pausen. Første halvleg sluttede med et forspring på ti point til Bakken Bears. De danske mestre spillede en fremragende anden periode, men det var dog nogle andre, der løb med periodens største højdepunkt. Ved udeholdets afsluttende straffekast sørgede Risskov Efterskole for det foreløbige højdepunkt, da de 50 fremmødte elever i fællesskab råbte ”you are gonna choke it” til stor morskab for resten af hallen. De høje og flabede tilråb virkede til at have den ønskede effekt, og udeholdet brændte også straffekastet til stor og højlydt morskab for efterskoleeleverne. Anden periode sluttede med stillingen 56-46 til Bakken Bears. Momentum lå hos de danske mestre.

Bakken Bears lagde bedst ud efter pausen i tredje periode. De danske mestre stod for de første fem point og udbyggede dermed føringen yderligere. Særligt hjemmeholdets Tobin Carberry var i højt spillehumør. Amerikaneren satte med en flot treer sit tyvende point i kampen – blot fire minutter inde i tredje periode. Bakken Bears fortsatte det fremragende angrebsspil, og Z Mobile Prishtina begyndte at få vanskeligheder med at få bolden i kurven på oplagte muligheder. Dette kostede dyrt for mestrene fra Kosovo, og de var bagud med 77-58 med tre minutter tilbage af tredje periode. Bakken Bears havde på imponerende vis formået at holde kadencen hele kampen, og det virkede til at være for stor en mundfuld for østeuropæerne. Hjemmepublikummet i Vejlby-Risskov Hallen kunne se sine danske mestre slutte tredje periode med en føring på 84-67.

Fjerde og sidste periode begyndte bedre for udeholdet fra Z Mobile Prishtina, der fik flere scoringer på tavlen. Desværre for holdet fra Kosovo, så havde Bakken Bears ikke glemt at spille basketball af den grund. Holdet fortsatte sin enorme effektivitet i angrebsspillet, hvilket ret beset gjorde det umuligt for udeholdet at hente ind på forspringet. Østeuropæernes Meriton Berisha gjorde dog sit for at holde sit mandskab inde i kampen. Han havde scoret ti point efter fire minutter af fjerde periode. Med tre minutter tilbage af kampen førte Bakken Bears dog med 96-80, og meget skulle derfor gå galt, hvis ikke man skulle trække sig sejridt ud fra opgøret mod det andet hold i gruppen med maksimumpoint. I kampens afsluttende fase var der heller ingen vej tilbage for udeholdet. Bakken Bears viste sig for gode, og danskerne sætter sig på førstepladsen i gruppen med en sejr på 108-84.

Tobin Carberry blev kampens mest scorende spiller med 26 point.