NEDERLAG I KAMP 2 – BEARS BAGUD 0-2 I FINALESERIEN

Bakken Bears tabte også den anden finalekamp. HIC vandt 79-72 på trods af snæver pauseføring til Bears på 41-38. Bears skød for anden kamp i træk 2 for 18 på trepointskud og blev denne gang også out-reboundet. Kamp tre spilles mandag i Aarhus.

Horsens IC gentog sejren fra den første finalekamp, da holdet i kamp to besejrede Bakken Bears med 79-72. HIC fører dermed finaleserien 2-0 inden de to hold mødes mandag i Aarhus. Der skal fire sejre til et DM-guld.

Bakken Bears så mere afslappede og fokuserede ud, da kampen kom i gang efter ti minutters forsinkelse som følge af trafikale udfordringer for kampens dommere. Bears havde godt styr på HICs angreb, og det var kun god rebounding fra HIC, der sikrede at Bears ikke var langt foran efter første periode. Marquis Addison afsluttede første periode med en treer til 13-17. Udeholdets Maurice Acker scorede syv point i perioden, herunder en treer – Bears’ eneste i første halvleg.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE