NEDERLAG I KAMP 2 – BEARS BAGUD 0-2 I FINALESERIEN

Bakken Bears tabte også den anden finalekamp. HIC vandt 79-72 på trods af snæver pauseføring til Bears på 41-38. Bears skød for anden kamp i træk 2 for 18 på trepointskud og blev denne gang også out-reboundet. Kamp tre spilles mandag i Aarhus.

Horsens IC gentog sejren fra den første finalekamp, da holdet i kamp to besejrede Bakken Bears med 79-72. HIC fører dermed finaleserien 2-0 inden de to hold mødes mandag i Aarhus. Der skal fire sejre til et DM-guld.

Bakken Bears så mere afslappede og fokuserede ud, da kampen kom i gang efter ti minutters forsinkelse som følge af trafikale udfordringer for kampens dommere. Bears havde godt styr på HICs angreb, og det var kun god rebounding fra HIC, der sikrede at Bears ikke var langt foran efter første periode. Marquis Addison afsluttede første periode med en treer til 13-17. Udeholdets Maurice Acker scorede syv point i perioden, herunder en treer – Bears’ eneste i første halvleg.

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE