TOPBRAG I JYSKE BANK BOXEN

Lørdagens kamp i Jyske Bank BOXEN har alle de ingredienser en kamp i Basketligaen behøver. Det er topopgør mellem ligaens to ubesejrede hold, det er en gentagelse af sidste sæsons finale, det er lokalopgør, det er ærkefjenderopgør og det er de seneste 25 års to suverænt mest vindende klubber der mødes.

Bakken Bears og Horsens IC har begge vundet samtlige sæsonens kampe – i Basketligaen, pokalturneringen og for Bears’ vedkommende også i FIBA Europe Cup. I Basketligaen fører Horsens IC efter 12 point i seks kampe, mens Bears har 10 point efter fem opgør.

Det er første gang de to hold mødes siden maj, hvor Horsens IC vandt klubbens femte danske mesterskab efter finalesejr over Bakken Bears (4-2 i kampe). Siden da har begge hold skiftet ud i truppen. Horsens IC har bl.a. sagt farvel til holdets ikon Skyler Bowlin, men det er lykkedes at holde fast i fire nøglepersoner fra guldholdet. Udover den tidligere Bearsspiller Christian Lindberg drejer det sig om Marquis Addison, Vedran Borovcanin og Brian Fitzpatrick. De fire spillere betyder meget for stabiliteten i HIC-lejren.

Nye spillere i Horsens er to spillere, der i sidste sæson spillede for Copenhagen Wolfpack, Jyles Smith og Gabriel Iffe Lundberg, samt holdets point guard Nimrod Hilliard.

Bears har også skiftet ud. Nye spillere er spanske Carles Bivia, senegalesiske Michel Diouf, amerikanske Keane Thomann samt to danske profiler i Mikkel Plannthin og Darko Jukic. De suppleres af bl.a. Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Thomas Lærke, Morten Sahlertz og Sebastian Åris.

Topopgøret i Jyske Bank BOXEN tippes i gang kl. 14.00.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE