TOPBRAG I JYSKE BANK BOXEN

Lørdagens kamp i Jyske Bank BOXEN har alle de ingredienser en kamp i Basketligaen behøver. Det er topopgør mellem ligaens to ubesejrede hold, det er en gentagelse af sidste sæsons finale, det er lokalopgør, det er ærkefjenderopgør og det er de seneste 25 års to suverænt mest vindende klubber der mødes.

Bakken Bears og Horsens IC har begge vundet samtlige sæsonens kampe – i Basketligaen, pokalturneringen og for Bears’ vedkommende også i FIBA Europe Cup. I Basketligaen fører Horsens IC efter 12 point i seks kampe, mens Bears har 10 point efter fem opgør.

Det er første gang de to hold mødes siden maj, hvor Horsens IC vandt klubbens femte danske mesterskab efter finalesejr over Bakken Bears (4-2 i kampe). Siden da har begge hold skiftet ud i truppen. Horsens IC har bl.a. sagt farvel til holdets ikon Skyler Bowlin, men det er lykkedes at holde fast i fire nøglepersoner fra guldholdet. Udover den tidligere Bearsspiller Christian Lindberg drejer det sig om Marquis Addison, Vedran Borovcanin og Brian Fitzpatrick. De fire spillere betyder meget for stabiliteten i HIC-lejren.

Nye spillere i Horsens er to spillere, der i sidste sæson spillede for Copenhagen Wolfpack, Jyles Smith og Gabriel Iffe Lundberg, samt holdets point guard Nimrod Hilliard.

Bears har også skiftet ud. Nye spillere er spanske Carles Bivia, senegalesiske Michel Diouf, amerikanske Keane Thomann samt to danske profiler i Mikkel Plannthin og Darko Jukic. De suppleres af bl.a. Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Thomas Lærke, Morten Sahlertz og Sebastian Åris.

Topopgøret i Jyske Bank BOXEN tippes i gang kl. 14.00.

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
Black Week i Bears Shop og på billetter
24 nov 2023

Black Week i Bears Shop og på billetter

I uge 47 er der Black Week hos Bakken Bears, hvor vi lancerer et...
NEWS ARCHIVE