Torsdags-tv-topopgør

Bakken Bears er færdige i Champions League for denne sæson og spillerne kan nu koncentrere sig 100 % på den hjemlige liga. Første test er torsdag aften, hvor Bears tager den 40 minutter lange bustur til Horsens for tredje gang i denne sæson. De to første opgør er endt med snævre sejre til Horsens og tiden vil vise om tredje gang er lykkens gang for Bears. I deres indbyrdes opgør i Basketligaen i November vandt Horsens 104- 98 og da de mødtes i pokalsemifinalen i december vandt Horsens 90-89. I begge opgør er Bears kommet bagud med 20 point inden de har forsøgt sig med et sent comeback. Siden disse to nederlag har Bears dog hentet to nye forstærkninger i skikkelse af Eric Palm og John Williamson, der begge har gjort det godt i deres første kampe for Bears. De kan nu se frem til deres første arvefjende opgør mod Horsens, der har vundet det danske mesterskab de seneste to sæsoner. Opgøret på torsdag er samtidig det første af i alt tre opgør imellem de to klubber i februar måned. Disse tre opgør kommer til at være kraftigt medvirkende til at afgøre hvilket af de to hold der ender på førstepladsen i grundspillet og dermed får den, på papiret, letteste kvartfinalemodstander.

Til trods for to sejre over Bears i sæsonens hidtidige opgør mellem de to hold, så har Horsens en ting eller to de skal bevise overfor deres fans. I weekenden tabte de nemlig pokalfinalen til Team FOG Næstved i sidste sekund. Spillerne skal derfor ikke lede længe efter motivationen og det må forventes at blive et intenst lokalbrag hvor ingen af holdene kan være tilfredse med et nederlag.

Læs hele foromtalen her.

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie
05 dec 2023

Onsdag skriver Bakken Bears og Svendborg Rabbits dansk basketballhistorie

Onsdag 6. december bliver der skrevet dansk basketballhistorie. Bakken Bears kunne i sidste uge...
Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four
03 dec 2023

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four

Bakken Bears startede lørdagens pokalkvartfinale mod Svendborg Rabbits med et brag – og så...
Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits
02 dec 2023

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits

Søndag 3. december er der pokalkamp i Sparekassen Danmark Basketball Center, når Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE