Torsdags-tv-topopgør

Bakken Bears er færdige i Champions League for denne sæson og spillerne kan nu koncentrere sig 100 % på den hjemlige liga. Første test er torsdag aften, hvor Bears tager den 40 minutter lange bustur til Horsens for tredje gang i denne sæson. De to første opgør er endt med snævre sejre til Horsens og tiden vil vise om tredje gang er lykkens gang for Bears. I deres indbyrdes opgør i Basketligaen i November vandt Horsens 104- 98 og da de mødtes i pokalsemifinalen i december vandt Horsens 90-89. I begge opgør er Bears kommet bagud med 20 point inden de har forsøgt sig med et sent comeback. Siden disse to nederlag har Bears dog hentet to nye forstærkninger i skikkelse af Eric Palm og John Williamson, der begge har gjort det godt i deres første kampe for Bears. De kan nu se frem til deres første arvefjende opgør mod Horsens, der har vundet det danske mesterskab de seneste to sæsoner. Opgøret på torsdag er samtidig det første af i alt tre opgør imellem de to klubber i februar måned. Disse tre opgør kommer til at være kraftigt medvirkende til at afgøre hvilket af de to hold der ender på førstepladsen i grundspillet og dermed får den, på papiret, letteste kvartfinalemodstander.

Til trods for to sejre over Bears i sæsonens hidtidige opgør mellem de to hold, så har Horsens en ting eller to de skal bevise overfor deres fans. I weekenden tabte de nemlig pokalfinalen til Team FOG Næstved i sidste sekund. Spillerne skal derfor ikke lede længe efter motivationen og det må forventes at blive et intenst lokalbrag hvor ingen af holdene kan være tilfredse med et nederlag.

Læs hele foromtalen her.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE