Torsdags-tv-topopgør

Bakken Bears er færdige i Champions League for denne sæson og spillerne kan nu koncentrere sig 100 % på den hjemlige liga. Første test er torsdag aften, hvor Bears tager den 40 minutter lange bustur til Horsens for tredje gang i denne sæson. De to første opgør er endt med snævre sejre til Horsens og tiden vil vise om tredje gang er lykkens gang for Bears. I deres indbyrdes opgør i Basketligaen i November vandt Horsens 104- 98 og da de mødtes i pokalsemifinalen i december vandt Horsens 90-89. I begge opgør er Bears kommet bagud med 20 point inden de har forsøgt sig med et sent comeback. Siden disse to nederlag har Bears dog hentet to nye forstærkninger i skikkelse af Eric Palm og John Williamson, der begge har gjort det godt i deres første kampe for Bears. De kan nu se frem til deres første arvefjende opgør mod Horsens, der har vundet det danske mesterskab de seneste to sæsoner. Opgøret på torsdag er samtidig det første af i alt tre opgør imellem de to klubber i februar måned. Disse tre opgør kommer til at være kraftigt medvirkende til at afgøre hvilket af de to hold der ender på førstepladsen i grundspillet og dermed får den, på papiret, letteste kvartfinalemodstander.

Til trods for to sejre over Bears i sæsonens hidtidige opgør mellem de to hold, så har Horsens en ting eller to de skal bevise overfor deres fans. I weekenden tabte de nemlig pokalfinalen til Team FOG Næstved i sidste sekund. Spillerne skal derfor ikke lede længe efter motivationen og det må forventes at blive et intenst lokalbrag hvor ingen af holdene kan være tilfredse med et nederlag.

Læs hele foromtalen her.

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE