Torsdags-tv-topopgør

Bakken Bears er færdige i Champions League for denne sæson og spillerne kan nu koncentrere sig 100 % på den hjemlige liga. Første test er torsdag aften, hvor Bears tager den 40 minutter lange bustur til Horsens for tredje gang i denne sæson. De to første opgør er endt med snævre sejre til Horsens og tiden vil vise om tredje gang er lykkens gang for Bears. I deres indbyrdes opgør i Basketligaen i November vandt Horsens 104- 98 og da de mødtes i pokalsemifinalen i december vandt Horsens 90-89. I begge opgør er Bears kommet bagud med 20 point inden de har forsøgt sig med et sent comeback. Siden disse to nederlag har Bears dog hentet to nye forstærkninger i skikkelse af Eric Palm og John Williamson, der begge har gjort det godt i deres første kampe for Bears. De kan nu se frem til deres første arvefjende opgør mod Horsens, der har vundet det danske mesterskab de seneste to sæsoner. Opgøret på torsdag er samtidig det første af i alt tre opgør imellem de to klubber i februar måned. Disse tre opgør kommer til at være kraftigt medvirkende til at afgøre hvilket af de to hold der ender på førstepladsen i grundspillet og dermed får den, på papiret, letteste kvartfinalemodstander.

Til trods for to sejre over Bears i sæsonens hidtidige opgør mellem de to hold, så har Horsens en ting eller to de skal bevise overfor deres fans. I weekenden tabte de nemlig pokalfinalen til Team FOG Næstved i sidste sekund. Spillerne skal derfor ikke lede længe efter motivationen og det må forventes at blive et intenst lokalbrag hvor ingen af holdene kan være tilfredse med et nederlag.

Læs hele foromtalen her.

Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

FOR BEARS NETVÆRK OG SAMARBEJDSPARTNERE I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy
02 feb 2023

Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy

Over de seneste sæsoner har der været flere og flere minutter til unge spillere...
NEWS ARCHIVE