Bears imod italienske bronzevindere

Det bliver Sidigas Scandone Avellino der bliver modstanderen, når Bakken Bears om 14 dage spiller semifinalerne i FIBA Europe Cup. Kampen i Italien spilles den 11. april, mens returopgøret spilles i Aarhus den 18. april.

Det italienske hold kom let forbi litauiske Juventus Utena i onsdagens returopgør i kvartfinalerne. Efter uafgjort (77-77) i Litauen vandt Avellino 85-68 på hjemmebane i en kamp, der var afgjort allerede ved halvlegspausen, da hjemmeholdet var foran 50-23!

Avellino kom fra Basketball Champions League, hvor holdet blev nummer fem i pulje D efter bl.a to sejre over det tyrkiske tophold Besiktas, der vandt puljen. I FIBA Europe Cups 1/8-finaler vandt holdet over Tsmoki Minsk efter uafgjort (70-70) i Italien og italiensk sejr (81-72) i Hviderusland.

I sidste sæson blev det til bronzemedaljer til Avellino, der tabte semifinalerne mod Venezia, der senere blev mestre. Også i 2015/16 blev det til bronzemedaljer. Ligesom Bears deltog Avellino i Basketball Champions League i 2016/17. Hvor Bears vandt en af 14 kampe i gruppespillet, blev det til italiensk andenplads i gruppe D efter de senere vindere fra Tenerife. Avellino vandt 10 af de 14 kampe i gruppespillet!

Bakken Bears kvalificerede sig til kvartfinalerne efter tirsdagens kamp og overtime-nederlag (80-86) i Frankrig mod Le Portel, som Bears havde slået hjemme (76-62).

Billetsalget til returopgøret i semifinalerne, der spilles 18. april kl. 18.30, starter torsdag den 29. marts kl. 12.00. Billetter kan købes her: https://billetto.dk/bakken-bears

Inden det igen gælder europæisk basketball, gælder det dog torsdagens kvartfinalekamp i Basketligaen. Wolfpack gæster Aarhus kl. 16.00 i den tredje kamp i en serie, som Bears fører 2-0.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE