FØRSTE FORHINDRING PÅ VEJEN MOD CHAMPIONS LEAGUE-GRUPPESPIL

Bakken Bears åbner sæsonen 2020/2021 med en kamp, der kan komme til at definere resten af sæsonen. Da der i år blev trukket lod til kvalifikationskampene til Champions League, var det det israelske hold Hapoel Tel Aviv, der blev trukket op af hatten som Bakken Bears’ første modstander.

Da kampen i år bliver spillet på neutral grund, betyder det, at de aarhusianske bjørne mandag morgen rejste til Nicosia, Cypern, hvor de afgørende kampe i kvalifikationens Gruppe A skal afgøres. Den første kamp for Bears bliver spillet onsdag den 23. september, mens en evt. finale bliver spillet fredag d. 25. september.

På trods af de restriktioner og udfordringer, der følger med corona-pandemien i øjeblikket, har Bakken Bears haft en god opstart med træningskampe mod flere kompetente modstandere. Bjørnene startede pre-season ud med at spille to tætte kampe mod hollandske Donar Groningen, som begge endte med et nederlag. Herefter blev det til nogle overbevisende sejre. Først to gange mod London Lions og sidenhen mod Rostock Seawolves fra den næstbedste tyske række.

Bjørnene sluttede pre-season af mod den klart hårdeste modstander. Holdet skulle en tur til Berlin, hvor de forsvarende tyske mestre Alba Berlin ventede. Det endte med et smalt nederlag til de danske mestre i en kamp, hvor man i store dele af kampen spillede lige op mod Alba Berlin, der er at finde i Euroleague denne sæson.

Siden slutningen af sidste sæson har trænerteamet og sportsdirektør Michael Piloz tilføjet en del nye spillere til Bears-truppen. Det gælder Deshawn Stephens, QJ Peterson, Justin Dentmon og DeVaughn Akoon-Purcell. De to sidstnævnte er hentet til klubben på korte kontrakter med henblik på at forstærke truppen til netop kampene i denne uge.

Bjørnene møder dog et Hapoel-hold, som har været ude at spille med de økonomiske muskler forud for sæsonstart. Israelerne har bl.a. hentet den amerikanske guard Walter Lemon Jr. og 203 centimeter høje Reggie Upshaw med samme nationalitet.

Vinderen af kampen spiller en afgørende kamp om kvalifikation til Champions League-gruppespillet mod enten polske Anwil Woclawek eller belgiske Belfius Mont-Hainaut.

Kampen kan live-streames her.

Rekord i Randers – men Bears tog sejren
18 mar 2024

Rekord i Randers – men Bears tog sejren

Der var finalestemning i Randers mandag aften, da Bakken Bears var på besøg. Aftenens...
Randers Cimbria går efter tilskuerrekord mod Bakken Bears
15 mar 2024

Randers Cimbria går efter tilskuerrekord mod Bakken Bears

Randers Cimbria har valgt mandagskampen 18. marts til at forsøge og slå tilskuerrekord mod...
Overtidsgyser sender Bakken Bears til europæisk semifinale
13 mar 2024

Overtidsgyser sender Bakken Bears til europæisk semifinale

Der skulle fem minutters overtid til, før Bakken Bears kunne booke billet til Final...
Vind rejse med Billund Lufthavn
11 mar 2024

Vind rejse med Billund Lufthavn

Det bliver vildt på onsdag, når vi igen brager sammen med Newcastle Eagles i...
NEWS ARCHIVE