SPOTLIGHT Skyler Bowlin

Skyler Bowlin får besøg af sin gamle klub, Horsens IC. Guarden fra Bakken Bears spillede i Horsens fra 2012 til 2015. Han var stærkt medvirkende til, at Horsens IC vandt ´The Double´ i 2015, såvel som Basketligaen Most Valuable Player. Han var elsket af Horsens fans, nu har piben fået en anden lyd.

Skylers skiftet til Bakken Bears faldt ikke ligefrem i god jord hos de trofaste HIC-fans, og den utilfredshed fik Bowlin at mærke i sin første kamp tilbage i Forum Horsens. Der var buhråb og diverse tilråb til den tidligere Horsens IC fanfavorit igennem hele kampen.

Det er dog ikke kun fansene som Skyler skal møde når, at Horsens kommer til Sparekassen Danmark Basketball Center. Han skal også op imod gamle holdkammerater som Vedran Borovcanin og Lukas Varga, den nuværende headcoach i Horsens IC.  De tre spillede sammen og vandt mesterskabet i 2015.

Den amerikanske guard spillede college basketball for Missouri Southern State University inden, at hans europæiske eventyr startede i 2011. Siden der har hans karriere taget ham til et utal af forskellige ligaer, heriblandt europæiske top-ligaer som BBL og VTB.
Bowlins rolle ifølge ham selv er at være stabil, og styre tempoet i kampene. Han sætter fart på, når holdet har brug for dét, sænker farten hvis holdet har brug for dét. I denne sæson averager Bowlin 10,4 point og 4,9 assist.

Skylers individuelle akkolader taler for sig selv. Han har vundet Basketligaen MVP: 2015, pokalfighter: 2015 og den Svenske Basketliga Finals MVP: 2016.

Kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center søndag 15. januar kl. 14.

Køb billetter her

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag
16 feb 2024

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag

Tidligere på ugen gik Bakken Bears videre fra gruppespillet i den europæiske turnering ENBL...
Bears fik ikke revanche for pokalfinalen
15 feb 2024

Bears fik ikke revanche for pokalfinalen

Der tegner sig et ekstremt spændende playoff-gruppespil i Basketligaen i marts og april, med...
Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?
14 feb 2024

Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?

Torsdag 15. februar skal Bakken Bears forsøge at få revanche fra pokalfinalen, hvor holdet...
Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr
13 feb 2024

Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr

Næsten 1500 tilskuere gav alt, hvad de havde – og det gjorde Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE