SPOTLIGHT Skyler Bowlin

Skyler Bowlin får besøg af sin gamle klub, Horsens IC. Guarden fra Bakken Bears spillede i Horsens fra 2012 til 2015. Han var stærkt medvirkende til, at Horsens IC vandt ´The Double´ i 2015, såvel som Basketligaen Most Valuable Player. Han var elsket af Horsens fans, nu har piben fået en anden lyd.

Skylers skiftet til Bakken Bears faldt ikke ligefrem i god jord hos de trofaste HIC-fans, og den utilfredshed fik Bowlin at mærke i sin første kamp tilbage i Forum Horsens. Der var buhråb og diverse tilråb til den tidligere Horsens IC fanfavorit igennem hele kampen.

Det er dog ikke kun fansene som Skyler skal møde når, at Horsens kommer til Sparekassen Danmark Basketball Center. Han skal også op imod gamle holdkammerater som Vedran Borovcanin og Lukas Varga, den nuværende headcoach i Horsens IC.  De tre spillede sammen og vandt mesterskabet i 2015.

Den amerikanske guard spillede college basketball for Missouri Southern State University inden, at hans europæiske eventyr startede i 2011. Siden der har hans karriere taget ham til et utal af forskellige ligaer, heriblandt europæiske top-ligaer som BBL og VTB.
Bowlins rolle ifølge ham selv er at være stabil, og styre tempoet i kampene. Han sætter fart på, når holdet har brug for dét, sænker farten hvis holdet har brug for dét. I denne sæson averager Bowlin 10,4 point og 4,9 assist.

Skylers individuelle akkolader taler for sig selv. Han har vundet Basketligaen MVP: 2015, pokalfighter: 2015 og den Svenske Basketliga Finals MVP: 2016.

Kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center søndag 15. januar kl. 14.

Køb billetter her

Skyler Bowlin er bjørn igen i 2024-25
10 jun 2024

Skyler Bowlin er bjørn igen i 2024-25

Skyler Bowlin er det første navn, Bakken Bears kan præsentere til sæsonen 2024-25. Kaptajnen,...
Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25
23 maj 2024

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25

I april blev Bakken Bears kåret som ENBL Champions 2023-24 og blev dermed det...
Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
NEWS ARCHIVE