Landsholdsspotlight: Tobias Brahe Jensen

Tidligere Bears mand, Tobias Brahe Jensen kan få sin landsholdsdebut. Tobias er nemlig blandt de 14 spillere, som er udtaget til de kommende to præ-kvalifikationskampe til EUROBASKET 2025. 

 Tobias er vokset op i Skovbakken Bears og Bears Academy, hvor hans far (Bears legenden, Jens ”JJ” Jensen) har haft ham med fra helt lille af. Tobias skiftede i 2020 fra Bears til tyske Ratioharm Ulm, hvor det er blevet til debut i Bundesligaen og Eurocup i denne sæson. Tobias er i gang med sin tredje sæson i det tyske, og er nu på dobbeltlicens, som vi kender fra Basketligaen. Det betyder, at han både kan spille med Ulms Bundesligahold og deres udviklingshold. 

 En landsholdsudtagelse, debut i både Bundesligaen og Eurocup, så kan man roligt sige, at Tobias basket udvikling går den rigtige vej. Udover basket, så er Tobias også i gang med at tage sin studentereksamen. 

 – Udover det basketmæssige deler jeg lejlighed med to holdkammerater, og har efterhånden lært at sørge for mig selv og bo ude. Jeg er også i gang med min studenteruddannelse, hvor jeg er i gang med mit trejde år på Vestskovens onlinelinje. Online skole er ikke det fedeste, fordi man ingen klassekammarater har, men hvis nogle lidt ensomme skoledage betyder, at jeg kan udvikle mig hen imod en basketdrøm om at spille Pro i udlandet er det det hele værd, siger Tobias om hans udlandsophold. 

 Vi ønsker Tobias tillykke med landsholdsudtagelsen, og held og lykke fremover med hans basketdrøm i det tyske. 

 En gang bjørn – altid honning. 

Foto: Fiba

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE