Landsholdsspotlight: Tobias Brahe Jensen

Tidligere Bears mand, Tobias Brahe Jensen kan få sin landsholdsdebut. Tobias er nemlig blandt de 14 spillere, som er udtaget til de kommende to præ-kvalifikationskampe til EUROBASKET 2025. 

 Tobias er vokset op i Skovbakken Bears og Bears Academy, hvor hans far (Bears legenden, Jens ”JJ” Jensen) har haft ham med fra helt lille af. Tobias skiftede i 2020 fra Bears til tyske Ratioharm Ulm, hvor det er blevet til debut i Bundesligaen og Eurocup i denne sæson. Tobias er i gang med sin tredje sæson i det tyske, og er nu på dobbeltlicens, som vi kender fra Basketligaen. Det betyder, at han både kan spille med Ulms Bundesligahold og deres udviklingshold. 

 En landsholdsudtagelse, debut i både Bundesligaen og Eurocup, så kan man roligt sige, at Tobias basket udvikling går den rigtige vej. Udover basket, så er Tobias også i gang med at tage sin studentereksamen. 

 – Udover det basketmæssige deler jeg lejlighed med to holdkammerater, og har efterhånden lært at sørge for mig selv og bo ude. Jeg er også i gang med min studenteruddannelse, hvor jeg er i gang med mit trejde år på Vestskovens onlinelinje. Online skole er ikke det fedeste, fordi man ingen klassekammarater har, men hvis nogle lidt ensomme skoledage betyder, at jeg kan udvikle mig hen imod en basketdrøm om at spille Pro i udlandet er det det hele værd, siger Tobias om hans udlandsophold. 

 Vi ønsker Tobias tillykke med landsholdsudtagelsen, og held og lykke fremover med hans basketdrøm i det tyske. 

 En gang bjørn – altid honning. 

Foto: Fiba

Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE