Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag

Tidligere på ugen gik Bakken Bears videre fra gruppespillet i den europæiske turnering ENBL som nummer to i pulje A. Det betyder kvartfinaler mod nummer tre i pulje B, Newcastle Eagles, fra det nordøstlige England. Datoerne for kvartfinalerne er nu fastlagt og billetterne til Bakkens hjemmekamp sættes til salg søndag.

Da Bakken Bears er seedet højest, har klubben fordel af at have hjemmebane i kvartfinale nummer to. De to hold mødes første gang i Newcastle fredag 1. marts, inden den intense stemning til europæiske slutspilskampe i Sparekassen Danmark Basketball Center, skal hjælpe med at sende Bears videre til ENBL Final Four i returkampen onsdag 13. marts.

Bakkens sæsonkortholdere har allerede fået adgang til billetsalget, og det generelle salg åbnes op søndag 12:00. Allerede til sidste gruppekamp var der så meget tryk på billetsalget, at alle siddepladser blev solgt og der var 1.484 tilskuere til kampen.

Newcastle Eagles er Storbritaniens mest succesfulde hold gennem historien, med syv mesterskaber, seks pokaltitler og seks ligapokaler. Holdet har en enkelt gang tidligere, under navnet Sunderland Saints i 1990, spillet to europæiske kampe, men ellers er årets deltagelse i ENBL Newcastles første europæiske deltagelse.

Klubben åbnede i 2019 sin egen arena, Vertu Motors Arena, med plads til 2.800 tilskuere til basketball.

Med fem sejre og to nederlag kvalificerede Newcastle sig videre fra ENBLs gruppe B, på bekostning af blandt andet Iffe Lundberg og Skyler Bowlins tidligere klub Zielona Gora.

Den engelske liga og de engelske hold har over de senere år gennemgået en stor udvikling. Efter ligaen, BBL, er blevet opkøbt af en stor kapitalfond og med London Lions som flagskib, er flere hold begyndt at deltage i europæiske konkurrencer. I denne sæson har London deltaget i EuroCup, mens Bakken mødte Bristol Flyers i ENBL og nu skal møde Eagles i kvartfinalen.

Køb billetter her fra søndag 12:00

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE