Nyhedsarkiv | Bakken Bears går ubesejret gennem gruppe E og sikrer sig førstepladsen

Bakken Bears går ubesejret gennem gruppe E og sikrer sig førstepladsen

Oprettet d.

Bakken Bears besejrede onsdag aften Z Mobile Prishtina på udebane i Kosovo med 100 – 77, og dermed sætter danskerne sig endegyldigt på førstepladsen i gruppen. Aarhusianerne vandt ganske vist aftenens kamp, men det var ikke uden besvær undervejs. Hjemmeholdet fra Prishtina udspillede Bakken Bears i første periode, hvor danskerne spillede uden tålmodighed og koldblodighed i angrebet. “Bjørnene” var undervejs bagud med 12 point, men det lykkedes ikke for hjemmeholdet at trække fra for alvor, og Bears kunne arbejde sig stille og roligt ind i kampen mod det, der blev til (endnu) en sikker sejr i europæisk sammenhæng.

De danske mestre går dermed videre fra det indledende gruppespil med de bedst mulige kort på hånden til næste rundes gruppespil, hvor man på papiret får en lettere gruppe. Her bliver man parret med en enkelt førsteplads fra en anden gruppe og to andenpladser.

Onsdag aften var sidste spillerunde i alle grupper, og det betyder, at Bakken Bears’ kommende modstandere er på plads til næste gruppespil. Det står nu klart, at de danske mestre skal prøve kræfter med russiske Avtodor Saratov, hollandske ZZ Leiden og finske Kataja.

Thomas Lærke blev kampens mest scorende spiller med 21 point. Samtlige point blev sat på treere (7/9).

Læs hele referatet

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by