2018-03-07

IMPONERENDE HISTORISK SEJR TIL BEARS

Bakken Bears fik en virkelig vigtig og imponerende sejr, da Champions League-holdet fra Ventspils fra Letland blev besejret 93-73. Den første kamp blev spillet i Letland, og Bears har dermed et lille forspring at tære på i returkampen, der spilles onsdag den 14. marts kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen.

Bears var ellers bagud 22-14 efter første periode, men spillede virkelig disciplineret i den resterende del af kampen – især i forsvarsenden var bjørnenes spil noget af det bedste i denne sæson. Efter halvlegsstillingen 42-38 i Bears-favør fortsatte føringen bare med at stige. Efter tre perioder var Bears oppe 69-60 og kampens fjerde fjerdedel blev vundet 24-13 mod et efterhånden mere rådvildt hjemmehold.

Det var sigende at Bakken Bears vandt reboundkampen 44-33 og samtidig havde hele 10 turnovers færre end letterne (7-17).

Mest scorende for Bears var turneringens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell igen mest scorende med 23 point, som han supplerede med 6 assists. Jaye Crockett scorede 17 point og tog 12 rebounds. Michel Diouf scorede 16 point og tog 9 rebounds.

For Ventspils scorede Emmanuel Ubillla 19 point, heraf de 16 i anden halvleg. Han tog endvidere 5 rebounds og havde 4 assists. Aigars Skele og Maris Gulbis scorede 10 point.

Med en sejr eller et nederlag på højst 19 point i returkampen vil Bakken Bears kvalificere sig til turneringens kvartfinaler, der spilles senere i marts. Aldrig før har et dansk hold været så langt i turneringen – kun en gang tidligere har et dansk hold været i 1/8-finalerne; det var da Bears nåede det stadie af turneringen i 2004/05, hvilket skete efter blot et enkelt gruppespil (i modsætning til de to Bears har kvalificeret sig fra i år).

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE