Guard

Frederik

Drejer Erichsen

PLAYER NO.
77
GAMES
0
POINTS
0
3-POINTERS
0
NATIONALITET
DK
HØJDE
205 cm
VÆGT
90 kg
FØDT
07.08.2006
OM Frederik

Bakken Bears’ talentarbejde viser end nu engang sin styrke efter det unge talent Frederik Drejer Erichsen har valgt at tage næste skridt i karrieren i Bears’ organisation. Den 16-årige guard har haft tilbud fra flere Europæiske topklubber, men med den styrke, Bakkens talentarbejde har vist, valgte han at blive i Danmark.

Med et gennemsnit på 16 point i sidste års U16 EM kom Drejer Erichsen på radaren hos det meste af Europa. Interessen blev ikke mindre efter han i ungdommens EuroLeague, Adidas Next Generation Tournament, ramte syv af otte tre’ere og blev topscorer i en sejr over storholdet FC Bayern München. Når man så tager højden på 205 centimeter i betragtning, er det ikke mærkeligt, at der er udvist stor interesse fra den unge mand, der indtil nu har spillet i SISU fra Gentofte.

I Bakken får Frederik Drejer Erichsen alle muligheder for at udvikle sig som spiller, da der er mulighed for at spille på nærmest alle niveauer, fra Basketball Champions League, over Bakken Bears i Basketligaen, til talentprojektet i Bears Academy. Det er planen, at Frederik Drejer Erichsen skal få plads til at udvikle sig med både Bakken Bears og Bears Academy, da han med dobbeltlicens kan spille for begge.

– At valget er faldet på Bakken Bears og Bears Academy, indikerer at vi matcher de sportslige setups fra de store klubber, der har vist interesse, og kombinerer det med et sundt dansk ungdomsmiljø. Her har Bears Academy opbygget en attraktiv kultur for unge talenter, hvor man knokler og trives på samme tid, siger Thomas Hemmingsen, cheftræner for Bears Acacemy.

Også cheftræner for Bakken Bears, Anders Sommer, glæder sig til at Frederik Drejer Erichsen bliver en del af Bears:

– Frederik er en talentfuld guard, der bliver yngste mand i Bears-truppen. Han er allerede en spændende spiller med en eksplosiv fysik, et godt overblik, et alsidigt skillset og en kompetitiv mentalitet, krydret med lidt kant. Men der skal naturligvis bygges på og optimeres på alle parametre. Hvor hurtigt han kan bidrage for Bears, vil tiden vise, siger Anders Sommer.

I samarbejde med Elitesport Aarhus, ESAA, er der lagt en plan for at skolearbejdet og det sociale også kan hænge sammen for Drejer Erichsen.

Tidligere klubber
Falcon Basketball

SPILLERSPONSOR

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET