Forward / Guard

Gustav

Knudsen

PLAYER NO.
18
GAMES
44
POINTS
473
3-POINTERS
34
NATIONALITET
DK
HØJDE
203 cm
VÆGT
90 kg
FØDT
16.04.2003
OM Gustav

Fanfavoritten Gustav Knudsen tager endnu en sæson i Bakken Bears, efter udlandet ellers havde trukket i den 20-årige forward. Knudsen kom til Bakken fra et ophold i Spanien sidste sommer og har nu valgt at fortsætte i Bakken Bears, der byder på internationale kampe udover Basketligaen.

Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Zaragoza i Spanien, efter store præstationer for Danmarks ungdomslandshold. Det blev til debut i både den bedste spanske række og for det danske landshold, inden Knudsen vendte næsen mod Aarhus i sommeren 2022. Her blev det til en stor rolle for Bears i både Basketball Champions League og Basketligaen og igen var der interesse fra både store colleges i USA og fra europæiske klubber.

Knudsen valgte imidlertid at lave en et-årig aftale i Aarhus:

– Jeg har valgt at forsætte i Bakken, da mit første år i klubben var en succes på mange punkter. Har følt mig supergodt taget imod af spillere, stab og ikke mindst fans. Lige så vigtigt, så tog jeg store skridt i min rolle og udvikling, og dette glæder jeg mig til at kunne bygge mere på i den kommende sæson, siger Gustav Knudsen om skiftet.

Knudsen bliver en af de vigtige spillere, når Bakken Bears i september skal forsøge at følge op på sidste års succesfulde kvalifikation til Basketball Champions League gruppespillet:

– Gustav kom til mig i foråret, efter de indledende snakke med en række spændende amerikanske Division 1 universiteter. Planen havde hele tiden været college, men han havde ombestemt sig. Gustav er ambitiøs og har høje mål. Beslutningen om at blive, bunder i en forventning fra begge sider om at den markante udvikling fortsætter. Og arbejdet er i fuld gang, fortæller head coach Anders Sommer om Knudsens vej til endnu et år i Bakken Bears

Gustav Knudsen er blevet virkelig populær hos Bakkens fans, ikke blot på grund af hans mange dunks, men også på grund af hans evner i forsvaret, hvor han altid giver alt.

Tidligere klubber
Virum Vipers
2019–2022 Spanien Casademont Saragossa

SPILLERSPONSOR

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET