Guard

Noah

Churchill

PLAYER NO.
7
GAMES
35
POINTS
261
3-POINTERS
35
NATIONALITET
DK
HØJDE
194 cm
VÆGT
90 kg
FØDT
06.02.2003
OM Noah

Noah Churchill vendte tilbage til Aarhus med et brag i sidste sæson. Den unge point guard, der forlod Bakken i 2021, var blevet to års erfaringer rigere i spanske UCAM Murcia, og han viste sig hurtigt klar til at tage en afgørende rolle i Bears.

Det er i løbet af sidste sæson blevet sagt flere gange (blandt andet af denne skribent) om Noah, at han spiller mere som en veteran på 30, end en ung spiller på 20. Han spiller nemlig med en ro og et overblik, der er de færreste yngre spillere forundt, især på en position som point guard, hvor man har bolden konstant. Med et år under kappen, kan det så blive endnu bedre?

Noah viste også, at han kan score, når det er nødvendigt. I pokalfinalen var Noah her, der og alle vegne, og viste, at han også er der, når det gælder. Det blev til ni point i kampens i første 16 minutter, hvor Bakken opbyggede en afgørende føring over Randers.

Pokalfinalen blev desværre Noahs sidste aktion for Bears i 2023-24. Kun nogle dage efter, blev der sat punktum for hans sæson, med en ærgerlig skade. Alt tegner dog til at han bliver klar for Bears i efteråret – og det er vi mange, der glæder os til.

Tidligere klubber

Hadsten Hawks
Viby Basketball
AGF Basketball
Bears Academy
UCAM Murcia

SPILLERSPONSOR

Se Bakken Bears i aktion

Kom i bjørnehulen i Vejlby-Risskov Hallen.
KØB BILLET