thomas_laerke-w420

Games | 2017-11-30

Svendborg Rabbits vs. Bakken Bears

GOD SEJR PÅ FYN

Bakken Bears efter 25 gode minutter midt i kampen en sikker sejr over Svendborg Rabbits. Bears vandt 86-74 efter at bjørnene havde været oppe med hele 25 overskydende point i slutningen af tredje periode.

Det var ellers Rabbits, der var uden skadede Claus Magaard og Mikkel Plannthin, der startede klart bedst. Kaninerne nåede foran 18-6 mod et Bearshold, der slet ikke angreb kurven, men anført af Adama Darboe gik Bears på et 9-0 run i de to minutter af første periode. Da Bears også satte de første fem point i anden periode var både momentum og føringen skiftet på ganske få minutter. Bears fortsatte med at dække godt op og holde tempo i angrebet og nåede foran 30-23 og senere 45-27 inden Sebastian Åris sluttede anden periode med en trepointscoring.

Tredje periode vandt Bears 24-15 og så var den kamp ellers afgjort. Rabbits gav dog ikke op, og kæmpede godt i kampens sidste fjerdedel, og nåede også at reducere til 70-80 med to minutter igen, men tættere på nåede hjemmeholdet ikke.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der scorede 20 point, mens Tony Bishop scorede 13 og Morten Sahlertz 11. Både Michel Diouf og Doug Wiggins havde svært ved at putte bolden i kurven, men brillerede på anden vis. Senegaleseren tog 9 rebounds og blev noteret for 4 blocks. Sandheden er nok, at han var tættere på det dobbelte antal. Wiggins havde 10 assists og 7 rebounds. For Rabbits var Terrel Harris mest scorende med 21 point, mens hans amerikanske landsmand Michael Moore scorede 17 og tog 10 rebounds.

Næste opgave for Bears er onsdagens kamp i FIBA Europe Cup, når BC Nevezis kommer til Aarhus.

Kampens resultat:

74-86

Dato:

torsdag 30. november 2017

Tid:

19:00

Arena:

Svendborg Idrætshal

Se statistikken

FOROMTALE: FØRSTE UDEBANEKAMP I OVER TO MÅNEDER

Efter en kort landsholdspause, er Bakken Bears tilbage i Basketligaen, når turen går til Svendborg. Det er holdets første Basketligaudekamp i over to måneder (siden 18. september).

Bears og Rabbits har begge tre sejre, men hvor Bears blot har et nederlag, har fynboerne fire gange måtte forlade banen som tabere. Uanset dette, vil vinderen efter kampen være på fjerdepladsen i en Basketliga, hvor holdene har spillet et vidt forskelligt antal kampe.

Rabbits har haft Jacob Enevold på landsholdsopgave, mens Bears har undværet Darko Jukic, Adama Darboe og Tony Bishop de seneste ti dage.

Seneste opgave for Svendborg var pokalkvartfinalen, der blev tabt knebent i Horsens, mens Bears sidst holdet spillede vandt en tæt sejr mod Randers Cimbria.

Svendborg har siden sidste sæson rekrutteret to dygtige unge danske spillere. Udover Enevold er det Sebastian Åris, der har en fortid i Bakken Bears og svenske Malmø. Rutinerede Mikkel Plannthin er også tilbage på Fyn efter ophold tidligere i både Bears og Sverige. Holdet har også hentet to dygtige amerikanere i Michael Moore og Terrel Harris. De fem spillere har startet alle syv Basketligakampe. Fra bænken er Harding Nana mest benyttede spiller sammen med de rutinerede Claus Magaard og Rasmus Christensen samt talentfulde Mathias Kelly.

For Bakken Bears er Jaye Crockett tvivlsom med en knæskade.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by