2017-11-30

GOD SEJR PÅ FYN

Bakken Bears efter 25 gode minutter midt i kampen en sikker sejr over Svendborg Rabbits. Bears vandt 86-74 efter at bjørnene havde været oppe med hele 25 overskydende point i slutningen af tredje periode.

Det var ellers Rabbits, der var uden skadede Claus Magaard og Mikkel Plannthin, der startede klart bedst. Kaninerne nåede foran 18-6 mod et Bearshold, der slet ikke angreb kurven, men anført af Adama Darboe gik Bears på et 9-0 run i de to minutter af første periode. Da Bears også satte de første fem point i anden periode var både momentum og føringen skiftet på ganske få minutter. Bears fortsatte med at dække godt op og holde tempo i angrebet og nåede foran 30-23 og senere 45-27 inden Sebastian Åris sluttede anden periode med en trepointscoring.

Tredje periode vandt Bears 24-15 og så var den kamp ellers afgjort. Rabbits gav dog ikke op, og kæmpede godt i kampens sidste fjerdedel, og nåede også at reducere til 70-80 med to minutter igen, men tættere på nåede hjemmeholdet ikke.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der scorede 20 point, mens Tony Bishop scorede 13 og Morten Sahlertz 11. Både Michel Diouf og Doug Wiggins havde svært ved at putte bolden i kurven, men brillerede på anden vis. Senegaleseren tog 9 rebounds og blev noteret for 4 blocks. Sandheden er nok, at han var tættere på det dobbelte antal. Wiggins havde 10 assists og 7 rebounds. For Rabbits var Terrel Harris mest scorende med 21 point, mens hans amerikanske landsmand Michael Moore scorede 17 og tog 10 rebounds.

Næste opgave for Bears er onsdagens kamp i FIBA Europe Cup, når BC Nevezis kommer til Aarhus.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE