2018-04-14

BEARS SLÅR TILBAGE OG FREMTVINGER KAMP 4

Efter nederlag i de to første semifinalekampe var Bakken Bears under pres til kamp tre i Aarhus. Det var nødvendigt med en sejr, hvis elimination fra kampen om DM skulle afværges, og den mission lykkedes. Bears vandt 100-84, og fik dermed reduceret til 1-2 i serien, der fortsætter på fredag i Arena Næstved. Inden den kamp skal Bears dog spille europæisk semifinale på onsdag, når Sidigas Scandone Avellino gæster Aarhus.

For første gang i denne serie var første quarter relativt lige. Anført af en varm Devin Daly fik udeholdet fra Næstved taget teten i den første del af perioden, men et 10-0 run af Bears fik bragt sig foran 22-14. Bears’ Michel Diouf spillede igen en fremragende kamp, og han sluttede med at score Bears’ sidste fire point i første periode. 28-22 til bjørnene.

I starten af anden periode scorede Næstved hurtigt seks point, men en genopstanden DeVaughn Akoon-Purcell scorede fem hurtige point. Bears-topscoreren har haft et par kampe uden for alvor at kunne ramme kurven, men han var for alvor tilbage i dagens kamp. Bears førte 53-40 ved pausen.

I tredje periode blev der ikke slækket på fokus. Bears nåede foran med 18 point (61-43, 25. minut) og var foran med 16 point (69-53, 29. minut) inden Næstved gik i comeback-mode. Otte point i træk af udeholdet, heraf fem af Kazembe Abif, skabte næsten lighed, men Akoon-Purcell scorede bjørnenes sidste syv point i perioden. 76-63 med ti minutter igen.

Efter Daly havde åbnet scoringen i fjerde periode scorede Bakken Bears 16 point i træk. Det afgjorde reelt kampen, uagtet at Næstved scorede ti point i streg, fem til Daly og fem til Troy Franklin. Nicolai Iversen, Akoon-Purcell og Sylvester Berg fik dog afværget spændingen og det ændrede ikke noget at Franklin og Abif fik scoret til sidst.

Akoon-Purcell blev Bears’ mest scorende spiller med 28 point, som han supplerede med 6 rebounds og 8 assist. Michel Diouf scorede 20 point og han tog 6 rebounds. Troy Franklin scorede 28 point for Næstved og han supplerede med 5 assists, mens Devin Daly scorede 20 point.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE