thomas_laerke-w420

Players | Darko Jukic

Darko

29-årige Darko Jukic vendte i 2017/18-sæsonen tilbage til Bakken Bears efter et mislykket ophold i udlandet hos slovenske Krka Novo Mesto. Den 199 centimer høje danske forward fik sit ophold ødelagt af skader, og det blev aldrig muligt at vise sig ordentligt frem og slå sig fast som en del af holdet. Jukic vendte hjem til vante omgivelser i Bakken Bears, og den første sæson medførte et dansk mesterskab og europæisk eventyr. Netop de vante omgivelser og muligheden for spilletid spillede en stor rolle for Jukic, der er en stor profil i Danmark såvel som internationalt, når formen er der. Darko Jukic og Bakken Bears blev derfor også i sommeren 2019 enige om en kontraktforlængelse, der holder profilen i klubben gennem yderligere to sæsoner. Jukic er også glad for, at forlængelsen med Bakken Bears faldt på plads:

”Det var en nem beslutning at forlænge med Bakken Bears. I processen mærkede jeg efter, hvad det var, jeg ville med min karriere, og det var at fortsætte samarbejdet med Bakken. Jeg blev hurtigt enig med klubben om en aftale, og det føltes bare rigtigt undervejs og efterfølgende. Jeg er glad for, at det lykkedes, og at der er kommet ro på. Jeg kender alle mennesker omkring organisationen, og det er et rart sted at være, så det var bare alt i alt en nem beslutning for mig om at fortsætte.”

Darko Jukic ser frem til endnu to sæsoner hos Bakken Bears, og forhåbentlig bliver det til endnu et europæisk eventyr, når man endnu engang skal spille FIBA Europe Cup, som er en turnering, som Bakken Bears har gode erfaringer med i form af henholdsvis en plads semifinalerne og kvartfinalerne:

“Målet er at nå et højt spillemæssigt niveau, som forhåbentligt kan bære os langt i turneringen. Der er mange hold, der gerne vil vinde FIBA Europe Cup, så der er hård konkurrence. Men vi har tidligere vist, at vi har, hvad der skal til. Det er derfor helt klart en ambition at nå så langt som muligt. Vi vil arbejde enormt hårdt for, at det lykkes, og det er en fase af sæsonen, som jeg ser enormt meget frem til. Vi møder nogle svære hold i gruppespillet, men hvis man har ambitioner om at vinde turneringen, så er det lige meget, hvilke hold man møder tidligt i turneringen. Man skal kunne slå alle. Vi har stadig masser af arbejde foran os. Der er mange ting, vi skal blive bedre til. Vi er dog villige til at arbejde hårdt for det, og så må vi se, hvor langt det rækker.”

Nationalitet: Dansk

Født: 23.08.1990

Højde: 199 centimeter

Vægt: 94 kg

Position: Small forward

Spillersponsor: AART Architects

Debut: 05.10.2015 mod Stevnsgade SuperMen

Instagram: d_jukic

Tidligere klubber:

Ratiopharm Ulm, Tyskland (2009/2010), Aabyhøj (2010-2012), Horsens IC (2012/2013), Fileni BPA Jesi, Italien (2013/2014), Södertalje, Sverige (2014/2015), Bakken Bears (2015/2016), Krka Novo Mesto, Slovenien (2016/2017)

 

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by