thomas_laerke-w420

Players | Magnus Møllgaard

Magnus

18-årige Magnus Møllgaard er en af tre teenagere, der forud for den kommende sæson bliver en del af Bakken Bears-truppen som spillere med dobbeltlicens. Dette betyder, at klubber i Basketligaens Pro-A har mulighed for at benytte udvalgte spillere fra et Pro-B-hold med den såkaldte dobbeltlicens. Den lokale Magnus Møllgaard spiller i denne sæson for Bakken Bears’ farmerhold EBAA men kan samtidig få spilletid for Bakken Bears i løbet af den regulære sæson. I et eventuelt slutspil kan spilleren kun optræde for et enkelt hold.

Magnus Møllgaard kommer til at indgå som en fast del af førsteholdstruppen som en del af rotationen på holdet, når der bliver behov for det. Hos Bakken Bears er der fuld tiltro til den unge spiller, der fik debut for “Bjørnene” i forrige sæson, hvor det blev til spilletid mod Wolfpack Basketball i Herlevhallen. Bakken Bears fortsatte i samme gear, efter Møllgaard kom på banen, og derfor er det også forventeligt at se den unge dansker i aktion mange gange i løbet af den kommende sæson.

Magnus Møllgaard spillede store dele af forrige sæson for Bakken Bears’ farmerhold EBAA men blev noteret for tre kampe for de regerende danske mestre.

Nationalitet: Dansk

Født: 20.11.2000

Højde: 194 centimeter

Vægt: 83 kg

Position: Guard

Debut: 22.02.19 mod Wolfpack

Instagram: magnus_mollgaard

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by