thomas_laerke-w420

Players | Morten Sahlertz

Morten

Nationalitet: Dansk

Født: 06.03.1989

Bears spiller siden: 2012

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/Morten-Sahlertz

 

Morten Sahlertz har været i Bakken Bears siden 2012, og har virkelig udviklet sig til en kulturbærer. Han har været rundt i andre klubber, og også prøvet udlandet et år, så han er en spiller, der har erfaring flere steder fra. Han har et virkelig godt tre-pointsskud, som ofte er lidt undervurderet, for når han først skyder sig varm, er han en uhyggelig stærk shooter. Derudover er han enhver træners drøm, fordi han er sådan en type, som altid er til træning, aldrig melder afbud, aldrig er syg, og bare giver alt, hvad han kan hver eneste gang.

Som holdkammerat er Morten utrolig opmærksom på sine medspillere, og opmærksom på at alle har det godt og han tager hånd om alle. Han er ikke den mest verbale ledertype, men en ledertype som går forrest via sine handlinger, og virkelig er et godt eksempel for de unge gutter i truppen.

Han er vokset op i Lystrup og det nordlige Aarhus og har spillet basketball siden, han var seks år gammel. Ved siden af basketball studerer Morten til elektronik ingeniør på Aarhus Universitet. Han har altid været kampe fan af Michael Jordan, mens han også er stor fan af Kawhi Leonard.

 

Bonusinfo: Morten er sindssyg dygtig til at lave Rubik’s cube, og laver dem i størrelse helt ned til 2x2x2 og op til 7x7x7.

 

Tidligere klubber: Bakken Bears (2006-2010, 2012-), Horsens IC (2010-2011), Tromsø Storm, Norge (2011-2012)

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by