thomas_laerke-w420

Players | Morten Sahlertz

Morten

29-årige Morten Sahlertz er født og opvokset i byen Lystrup i udkanten af Aarhus. Den 198 centimer høje forward begyndte at spille basketball allerede som seksårig, og ungdomsårene i basket blev tilbragt i Skovbakken, inden han debuterede for Bakken Bears i 2006. Sahlertz skiftede i 2010 til Horsens IC og tog den efterfølgende sæson til udlandet i et ophold hos Tromsø Storm i Norge. I 2012 vendte danskeren hjem til Aarhus og Bakken Bears, og han har repræsenteret klubben lige siden. Hovedpersonen selv er også glad for at have spillet i klubben i så mange år:

”Det betyder noget helt specielt at spille for Bakken Bears, når man er født og opvokset omkring Aarhus. Det er ikke blot byens bedste hold, men det er Danmarks bedste hold.”

Morten Sahlertz er med årene gået hen og blevet en kulturbærer i Bakken Bears. Hans force ligger i trepointskuddet, men han er ikke så meget for at tale om sig selv som individualist. Højtråbende og selvhøjtidelig er ikke noget, man forbinder med Sahlertz. Han er en fremragende holdspiller, som leverer det, han skal. Denne ydmyghed mærker man også tydeligt, når man adspørger ham om hans egne evner og personlige ambitioner:

”Jeg er en holdspiller frem for alt. Jeg har ikke store personlige ambitioner. Jeg er ikke en spiller med store armbevægelser, der vil skabe drama ved at være egoistisk. Jeg vil være med til at udvikle klubben yderligere gennem de næste par år og forhåbentlig vinde mange flere titler med Bakken Bears i de kommende sæsoner.”

 Tidligere klubber: Bakken Bears (2006-2010, 2012-), Horsens IC (2010-2011), Tromsø Storm, Norge (2011-2012)

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/Morten-Sahlertz

 

Hovedsponsorer
Nybolig Erhverv Århus

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by