thomas_laerke-w420

Players | Morten Sahlertz

Morten

Nationalitet: Dansk

Født: 06.03.1989

Højde: 198 centimeter

Vægt: 98 kg

Position: Forward

Spillersponsor: Nordicals

Debut: 14.10.2006 mod Hørsholm

30-årige Morten Sahlertz er født og opvokset i byen Lystrup i udkanten af Aarhus. Den 198 centimeter høje forward begyndte at spille basketball allerede som seksårig, og ungdomsårene i basket blev tilbragt i Lystrup og Skovbakken, inden han debuterede for Bakken Bears i 2006. Sahlertz skiftede i 2010 til Horsens IC og tog den efterfølgende sæson til udlandet i et ophold hos Tromsø Storm i Norge. I 2012 vendte danskeren hjem til Aarhus og Bakken Bears, og han har repræsenteret klubben lige siden. Hovedpersonen selv er også glad for at have repræsenteret klubben i så mange sæsoner:

”Det betyder noget helt specielt at spille for Bakken Bears, når man er født og opvokset omkring Aarhus. Det er ikke blot byens bedste hold, men det er Danmarks bedste hold.”

Anfører Morten Sahlertz er med årene gået hen og blevet en kulturbærer i Bakken Bears. Hans force ligger i trepointskuddet, men han er ikke så meget for at tale om sig selv som individualist. Højtråbende og selvhøjtidelig er ikke noget, man forbinder med Sahlertz. Han er en fremragende holdspiller, som leverer det, han skal. Denne ydmyghed mærker man også tydeligt, når man adspørger ham om hans egne evner og personlige ambitioner:

”Jeg er en holdspiller frem for alt. Jeg har ikke store personlige ambitioner. Jeg er ikke en spiller med store armbevægelser, der vil skabe drama ved at være egoistisk. Jeg vil være med til at udvikle klubben yderligere gennem de næste par år og forhåbentlig vinde mange flere titler med Bakken Bears i de kommende sæsoner.”

Morten Sahlertz betydning for klubben er heller ikke til at tage fejl af, og derfor forlængede de to parter samarbejdet forud for denne sæson med yderligere to sæsoner. Anføreren, der har spillet tredjeflest kampe i klubbens historie, er også glad for, at han kan fortsætte med at repræsentere Bakken Bears:

“Det er skønt at skrive under med Bakken Bears igen. Vi er i gang med en rejse i forhold til europæisk basketball, og da vi har haft to gode sæsoner med henholdsvis semi- og kvartfinale i FIBA Europe Cup, så er mine ambitioner høje, og jeg glæder mig til at være med til at prøve at tage et ekstra skridt til en eventuel finale i FIBA Europe Cup eller kvalificere os til Basketball Champions League i de kommende to sæsoner.”

Morten Sahlertz står forud for den kommende sæson noteret for imponerende 459 kampe i Bears-uniformen.

Nationalitet: Dansk

Født: 06.03.1989

Højde: 198 centimeter

Vægt: 98 kg

Position: Forward

Spillersponsor: Nordicals

Debut: 14.10.2006 mod Hørsholm

Tidligere klubber: Bakken Bears (2006-2010), Horsens IC (2010/2011), Tromsø Storm, Norge (2011/2012)

 

 

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by