thomas_laerke-w420

Players | Ryan Evans

Ryan

“Jeg skrev under med Bakken Bears, fordi det er en vinderkultur. Jeg har det bedst i et miljø som Bakken Bears, der er vant til at vinde. Jeg hørte mange gode ting om klubben fra agenter og spillere. Bakken Bears har en historik som en vindende og traditionsrig klub, der altid går efter at vinde, og derfor passer vi godt sammen.” – Ryan Evans.

Bakken Bears præsenterede inden sæsonen en ny stor profil i form af 28-årige amerikanske Ryan Evans. Den 202 centimeter høje og 99 kilo tunge power forward er manden, som klubben forventer skal være blandt de bærende kræfter i den kommende sæson. Amerikaneren kommer fra en fornem baggrund, hvor han spillede college basketball for Wisconsin Badgers og fortsat holder rekorden for flest kampe med 138 optrædener.

Evans er blevet hentet til klubben fra Cholet i den bedste franske liga, hvor han snittede 8,1 point per kamp, 4,5 rebounds per kamp og skød 44,8 % fra gulvet. Netop denne erfaring kombineret med oplæringen hos Wisconsin Badgers gør ham til den ideelle tilføjelse til truppen.

”Ryan Evans er en enormt erfaren spiller. Han har spillet de to seneste sæsoner i den bedste franske liga, og så har han spillet på et rigtig stort amerikansk universitet. Han dækker godt forsvar og er en super rebounder. Han var i top-ti angående rebounds i sine to sidste college-år. Han er den profil, der bedst matcher det, vi ønsker. Han kan levere på det niveau, vi gerne vil levere på. Han skal være blandt de bærende kræfter. Han ved bare, hvad der skal til, og han har også, hvad der skal til. Sådanne spillere kan vi altid bruge i Bakken Bears.” – sportsdirektør, Michael Piloz.

Hovedsponsorer
Nybolig Erhverv Århus

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by