Nyhedsarkiv | Prishtina prisgivet mod Bakken Bears

Prishtina prisgivet mod Bakken Bears

Oprettet d.

Bakken Bears leverede tirsdag aften endnu en fremragende indsats i europæisk sammenhæng, da man slog Z Mobile Prishtina fra Kosovo med 108-84 i FIBA Europe Cup. De danske mestre sætter sig dermed på førstepladsen i gruppen, og det ser dermed lovende ud i forhold til at avancere fra gruppen.

Hjemmeholdet fra Bakken Bears spillede fremragende basketball foran de mange fremmødte tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen. Aarhusianerne vandt samtlige perioder, og der var en elektrisk stemning i hallen gennem hele kampen. De europæiske aftener på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen kan noget specielt, og det var helt sikkert en speciel aften både på banen og på lægterne. Nederlaget til Z Mobile Prishtina var holdets blot andet nederlag i sæsonen.

Kampens mest iøjnefaldende spiller var Bakken Bears’ amerikaner Tobin Carberry, der i den grad gik forrest og scorede 26 point mod mestrene fra Kosovo.

Bakken Bears næste kampe i FIBA Europa Cup er tirsdag den 6. november, hvor de danske mestre rejser til Rumænien. Her venter Steaua Bucuresti, som aarhusianerne besejrede med hele 100-66 på hjemmebane i den første gruppespilskamp.

Læs hele referatet

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by