2016-11-10

 

Stor sejr over Cimbria

Efter en strålende start på tredje periode, hvor Bears gik på et 28-4 run i de første seks minutter, slog Bakken Bears Randers Cimbria 119-74.

Bears spillede virkelig godt fra start, hvor klubbens nye estiske spiller Kristjan Kitsing åbnede med en trepointføring. Bears nåede foran 18-5 inden Randers Cimbria anført af Chris Nielsen kom i gang angrebsmæssigt. Imidlertid ramte Bears fem treere i første periode, og det gjorde, at Cimbria ikke for alvor fik hentet ind. Bears vandt perioden 30-20.

Anden periode blev faktisk vundet af udeholdet, der dog aldrig var tættere på end de 9 point, som Bears førte med ved midtvejspausen (52-43). Eric Kibi spillede en fornem periode med 11 point, mens Chris Nielsen med 15 point var mest scorende på banen i første halvleg.

Præcis som i starten af første halvleg, åbnedes kampens anden halvdel med en treer af Kristjan Kitsing og det blev indledningen på et uvejr i Randers’ forsvarsende. Efter Bonell Colas’ reducering til 47-61 scorede Bears hele 19 point i træk til 80-47. Herefter fik Randers et fint 9-1 run, men det forhindrede ikke Bears i at føre 88-58 inden sidste periode.

Bjørnene rullede videre i fjerde quarter, og midtvejs i perioden scorede Bears 14 point i træk inkl. dunks af både DeVaughn Akoon-Purcell, Keane Thomann og Kristjan Kitsing. Bears vandt 119-74 og klatrede med sejren tilbage på ligaens andenplads med fem sejre i seks kampe. Andenpladsen deles med Svendborg Rabbits, der også har fem sejre, men i otte opgør. Øverst ligger HIC med 6 vundne kampe i lige så mange forsøg. Cimbria ligger nr. fem i tabellen (4 sejre, 4 nederlag).

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell med 19 point (foruden 7 rebounds), mens Michel Diouf og Kristjan Kitsing hver scorede 15 point og tog hhv 7 og 6 rebounds.

For Randers scorede Chris Nielsen 24 point, mens Eric Kibi sluttede på 13.

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE