2017-02-19

SEJR EFTER INTENS KAMP

Bears måtte kæmpe hårdt for sejren i søndagens Basketliga-kamp mod SISU. Kampen var lige indtil de sidste minutter af tredje periode og indtil ligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell scorede 15 point på fire minutter i de sidste minutter af perioden. Med sejren på 102-82 er Bears kun to point efter Horsens IC på førstepladsen i ligaen, og Bears har en kamp i hånden i forhold til de sydlige naboer.

Første periode startede lige med meget lidt forsvar og to meget velskydende hold. Bears ramte fem treere i første periode alene, mens SISU nærmest havde frit spil til at lægge layups i kurven. Mønstede fortsatte i anden periode, men hvor Bears havde taget teten i de første ti minutter var det nu SISUs tur i de efterfølgende ti, som udeholdet vandt 24-15.

En skarp Baru Adjehi gjorde ondt på Bears i starten, men den helt store SISU-profil i de første 20 minutter var Anders Haas, der scorede 19 point i første halvleg. Desværre for udeholdet scorede han slet ikke efter pausen. For Bears var scoringerne fint delt ud – hele ni spillere scorede i første halvleg.

Mønsteret fra anden periode fortsatte dybt ind i tredje periode, hvor SISU var i teten og truede med at løbe fra SISU. Kyle Dranginis bragte SISU foran 65-59, men efter et Mike Gesell straffekast tog DeVaughn Akoon-Purcell over. Han scorede 19 point i tredje periode, heraf 15 i de sidste fire minutter. Det blev starten på et 27-4 run, hvor Bears ændrede stillingen fra 68-69 til 95-73. Herefter blev profilerne pillet ud og de sidste minutter blev afsluttet med let faldende intensitet og koncentration.

Kampen var en af sæsonens bedste i Vejlby-Risskov Hallen med virkelig høj intensitet og ekstremt højt tempo. DeVaughn Akoon-Purcell sluttede – foruden 8 rebounds – kampen med 31 point på knap 25 minutter – dermed har han i uge 7 sat 91 point på tavlen i tre kampe! Mike Gesell scorede 15 point, som han supplerede med 7 assists, mens Adama Darboe scorede 13 point, tog 6 rebounds og havde 5 assists.

Anders Haas scorede 19 point, mens Kyle Dranginis scorede 18 point.

SISU spiller næste gang næste søndag, når Næstved kommer på besøg til en meget kamp om tredjepladsen. Bears spiller torsdag på hjemmebane mod Horsens IC og samme hold er modstander igen på søndag. De to kampe kan meget vel afgøre førstepladsen i grundspillet i Basketligaen.

 

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE