Darko Jukics sæson er slut

Darko Jukic må desværre slutte sæsonen inden det bliver rigtig sjovt. Den danske veteran og landsholdsspiller har en betændelsestilstand i akillessenen, der kræver kamppause og ro til genoptræning.
Med indgangen til playoff og europæisk slutspil, har Bakken Bears’ fysiske og sportslige stab sammen med Darko Jukic besluttet, at det alligevel nu er tid til at se frem mod den nye sæson i sensommeren 2024.
– Vi har arbejdet med tilstanden i en længere periode, men den kræver ro og styrketræning for at blive bedre. Jeg kommer derfor til at bruge masser af tid på det, og naturligvis på at støtte holdet udenfor banen, siger Darko Jukic.
Darko har været en vigtig brik i Bakken Bears succes de seneste otte år og det er naturligvis en bet for et hold, der står midt i en europæisk kvartfinale, og ved indgangen til det danske playoff:
– Det er naturligvis ikke ideelt, at vi skal undvære Darko på det nuværende tidspunkt af sæsonen, men vi må erkende, at vi ikke ville få en frisk Darko at se i denne sæson, og så er det vigtigere for os at medvirke til at få ham tilbage på toppen, fortæller direktør Michael Piloz.
 
Bakken Bears er i øjeblikket på Basketligaens andenplads og spiller lørdag hjemme i Basketligaens playoff mod Team FOG Næstved, der er firer, men har slået Bakken i de to seneste interne møder. Onsdag 13. marts venter returkampen på hjemmebane i de europæiske kvartfinaler i ENBL mod Newcastle Eagles.
Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE