Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds, brugte Bakken Bears en dominerende tredje periode til at slå Værløse med 79-103.

Kampens tredje periode, som Bakken vandt 13-28, lover godt frem mod et svært kampprogram for Bakken i de kommende uger. Der venter kampe mod Svendborg, Horsens og Randers på hjemmebane, inden fokus vendes mod Europa og Final Four i ENBL først i april.

Med resultatet mod Værløse holder Bakken trit med Horsens i toppen af Basketligaen. Begge hold har 42 point efter 23 kampe, efter Horsens torsdag slog Team FOG Næstved 90-87. Horsens er dog først i tabellen på grund af to indbyrdes sejre i tre kampe.

I værløse torsdag aften var hjemmeholdet varme på skud i kampens start, og brugte blandt andet fire tre-pointere til at komme foran 24-18 efter ni minutter. Det blev startskuddet til en kamp, som længe forblev tæt.

Det unge hjemmehold kæmpede alt, hvad de havde lært og holdt kampen tæt indtil kort før pausen, hvor Bakkens Noah Churchill, Malik Parsons og Sylvester Berg scorede i træk og gjorde det til 41-47. Især sidstnævnte havde en god første halvleg, med 13 point og 8 rebounds.

Værløses Mikkel Hauge fik reduceret på et straffekast lige inden pausen, så de to hold kom ud til anden halvleg ved stillingen 42-47. Hjemmeholdet fik reduceret yderligere ved Hauge og Schwartz, men så satte Bakken Bears sig tungt på tredje periode.

Bjørnenes forsvar fik lukket ned for Værløse, og med Gustav Knudsen, Noah Churchill og Sylvester Berg i offensive hovedroller vandt Bakken tredje periode 13-28 og kunne gå ind til de sidste ti minutter foran 55-75.

Værløse flirtede kortvarigt med et comeback først i fjerde periode, da Adam Heede-Andersen, Peter Mens og Mikkel Hauge hver fik at nogle bolde i kurven og fik reduceret til 65-77. Skyler Bowlin fik dog stabiliseret tingene med en tre’er og et par straffekast og herfra var Bakkens sejr aldrig i fare.

Bakken havde fem spillere, der scorede over 10 point, med Sylvester Bergs 19 point og 15 rebounds Double Double som hovedret.

Bjørnenes næste opgave er Svendborg på hjemmebane mandag i en rigtig påskekamp, hvor børnene kan jage påskeæg rundt om i Sparekassen Danmark Basketball Center.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2414639/bs.html

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE