Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr over Svendborg Rabbits på 100-70. Bears dominerede de sidste tre perioder og der er dermed lagt op til et brag af en kamp om førstepladsen mellem Bakken Bears og Horsens IC Påske lørdag.

Bakken og Horsens var ved dagen start á point i toppen af ligaen og de to rivaler kæmper om at vinde grundspillet og dermed at sikre sig hjemmebanefordel i semifinaler og finaler. Hver eneste kamp tæller i det spil og det var da også et koncentreret hjemmehold, publikum fik at se mandag aften.

Svendborg Rabbits kom ellers bedst fra start, og med scoringer fra Hameir Wright, Jaedon Willis og Dylan Penn bragte sig foran både 11-20 og 22-13 med halvanden minut tibage af første periode.

De 90 sekunder, samt de første 30 af anden periode, tilhørte imidlertid Bakken Bears. Skyler Bowlin og Sylvester Berg sendte begge tre’ere i kurven og kort inde i anden periode var Bears så foran med 24-22.

Al momentum lå nu hos hjemmeholdet og med et meget balanceret angrebsspil vandt Bakken anden periode 25-9. Syv af hjemmeholdets spillere scorede i første halvleg – og alle havde mellem fem og syv point.

Bakken gik ind til anden halvleg foran 43-31, og selv om Hameir Wright startede med at sætte to tre’ere for Svendborg, fortsatte Bakken dominansen. Der blev sat udråbstegn på af Sylvester Berg, der tog et par driblinger ned gennem feltet, inden han steg til vejrs og hamrede bolden gennem kurven til 53-40.

Bakken kom foran med 20 på et layup af Marcus Vinther til 69-49 med et par minutter igen af tredje periode og herfra var det eneste spændingspunkt hjemmesejrens størrelse.

Malik Parsons tryllerier i de sidste perioder var stærkt medvirkende til at sejren lød på 30 point, . Den lille amerikanske troldmand driblede ind og ud mellem svendborgspillerne og -spandt igen og igen bolden op i kurven, til publikums jubel.

Bakken Bears må sige at have taget på Svendborg Rabbits denne sæson. Over fem kampe – tre i Basketligaen, en i pokalen og en i ENBL – har Bears vundet med 35 point i snit.

Bakken spiller på hjemmebane to gange i påsken. Påske lørdag er det Horsens IC, der kommer og spiller om førstepladsen, mens det mandag er lokalopgøret mod Randers, det gælder.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2407785/

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE