Bears er i gang: Sejr i Sverige

Bears er i gang! Holdet vandt mandag med 76-72 i svenske Borås i tæt kamp. Hjemmeholdet førte 50-39 ved pausen efter at have været foran med 18 points. Bears strammede grebet i forsvaret og vendte kampen i 2. halvleg på en flot holdindsats.

Er du klar på at se bjørnene to gange på hjemmebane på fem dage, fredag 15. september til BLACKOUT mod BC Copenhagen og tirsdag 19. mod Horsens?

Bakken Bears har det meste af sidste sæsons hold tilbage. Der er således kun tre nye spillere – og et enkelt nyt, ungt talent. Malik Parsons ser ud til at blive en af de helt store oplevelser i Basketligaen. Således kom de øvrige spillere efter gårsdagens træningskamp i svenske Borås meget imponerede hjem. DeAndre Pinckney er en ny stor mand, der har vist evner til at være kampafgørende med forsvar og rebounding. Til sidst er der Sylvester Berg, der , selv om han lige er kommet fra Spanien, har 171 Bears-kampe på CV’et allerede, samt den unge 17-unge Frederik Drejer, der er kommet til fra Gentofteklubben SISU og har valgt Bakken over en række udenlandske klubber. Se det fulde hold nedenfor.

Bakken spiller ikke træningskampe på hjemmebane, men spiller i udlandet mod hollandske Den Bosch (2. september), tyske Vechta/Mechelen (3. september), samt sidste sæsons Champions League modstandere fra Ludwigsburg (9. september).

Bakken Bears starter sæsonen i Basketligaen fredag 15. september på hjemmebane mod BC Copenhagen, der har fået tidligere Bakken Bears-spiller Jesper Krone som træner. Tirsdagen efter er det Horsens IC, der kommer på besøg, inden turen går til Basketball Champions League-kvalifikationen i Tyrkiet, med første kamp 25. september.

Billetterne er til salg og sælger lystigt.

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag
16 feb 2024

Bakken Bears’ europæiske kvartfinaler fastlagt: Billetsalg starter søndag

Tidligere på ugen gik Bakken Bears videre fra gruppespillet i den europæiske turnering ENBL...
Bears fik ikke revanche for pokalfinalen
15 feb 2024

Bears fik ikke revanche for pokalfinalen

Der tegner sig et ekstremt spændende playoff-gruppespil i Basketligaen i marts og april, med...
Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?
14 feb 2024

Kan Bakken Bears tage revanche fra pokalfinalen?

Torsdag 15. februar skal Bakken Bears forsøge at få revanche fra pokalfinalen, hvor holdet...
Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr
13 feb 2024

Sæsonens største publikum kunne ikke drive Bakken Bears til sejr

Næsten 1500 tilskuere gav alt, hvad de havde – og det gjorde Bakken Bears...
NEWS ARCHIVE