Bears er i gang: Sejr i Sverige

Bears er i gang! Holdet vandt mandag med 76-72 i svenske Borås i tæt kamp. Hjemmeholdet førte 50-39 ved pausen efter at have været foran med 18 points. Bears strammede grebet i forsvaret og vendte kampen i 2. halvleg på en flot holdindsats.

Er du klar på at se bjørnene to gange på hjemmebane på fem dage, fredag 15. september til BLACKOUT mod BC Copenhagen og tirsdag 19. mod Horsens?

Bakken Bears har det meste af sidste sæsons hold tilbage. Der er således kun tre nye spillere – og et enkelt nyt, ungt talent. Malik Parsons ser ud til at blive en af de helt store oplevelser i Basketligaen. Således kom de øvrige spillere efter gårsdagens træningskamp i svenske Borås meget imponerede hjem. DeAndre Pinckney er en ny stor mand, der har vist evner til at være kampafgørende med forsvar og rebounding. Til sidst er der Sylvester Berg, der , selv om han lige er kommet fra Spanien, har 171 Bears-kampe på CV’et allerede, samt den unge 17-unge Frederik Drejer, der er kommet til fra Gentofteklubben SISU og har valgt Bakken over en række udenlandske klubber. Se det fulde hold nedenfor.

Bakken spiller ikke træningskampe på hjemmebane, men spiller i udlandet mod hollandske Den Bosch (2. september), tyske Vechta/Mechelen (3. september), samt sidste sæsons Champions League modstandere fra Ludwigsburg (9. september).

Bakken Bears starter sæsonen i Basketligaen fredag 15. september på hjemmebane mod BC Copenhagen, der har fået tidligere Bakken Bears-spiller Jesper Krone som træner. Tirsdagen efter er det Horsens IC, der kommer på besøg, inden turen går til Basketball Champions League-kvalifikationen i Tyrkiet, med første kamp 25. september.

Billetterne er til salg og sælger lystigt.

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE