Bears er i gang: Sejr i Sverige

Bears er i gang! Holdet vandt mandag med 76-72 i svenske Borås i tæt kamp. Hjemmeholdet førte 50-39 ved pausen efter at have været foran med 18 points. Bears strammede grebet i forsvaret og vendte kampen i 2. halvleg på en flot holdindsats.

Er du klar på at se bjørnene to gange på hjemmebane på fem dage, fredag 15. september til BLACKOUT mod BC Copenhagen og tirsdag 19. mod Horsens?

Bakken Bears har det meste af sidste sæsons hold tilbage. Der er således kun tre nye spillere – og et enkelt nyt, ungt talent. Malik Parsons ser ud til at blive en af de helt store oplevelser i Basketligaen. Således kom de øvrige spillere efter gårsdagens træningskamp i svenske Borås meget imponerede hjem. DeAndre Pinckney er en ny stor mand, der har vist evner til at være kampafgørende med forsvar og rebounding. Til sidst er der Sylvester Berg, der , selv om han lige er kommet fra Spanien, har 171 Bears-kampe på CV’et allerede, samt den unge 17-unge Frederik Drejer, der er kommet til fra Gentofteklubben SISU og har valgt Bakken over en række udenlandske klubber. Se det fulde hold nedenfor.

Bakken spiller ikke træningskampe på hjemmebane, men spiller i udlandet mod hollandske Den Bosch (2. september), tyske Vechta/Mechelen (3. september), samt sidste sæsons Champions League modstandere fra Ludwigsburg (9. september).

Bakken Bears starter sæsonen i Basketligaen fredag 15. september på hjemmebane mod BC Copenhagen, der har fået tidligere Bakken Bears-spiller Jesper Krone som træner. Tirsdagen efter er det Horsens IC, der kommer på besøg, inden turen går til Basketball Champions League-kvalifikationen i Tyrkiet, med første kamp 25. september.

Billetterne er til salg og sælger lystigt.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE