thomas_laerke-w420

Players | Sylvester Berg

Sylvester

Nationalitet: Dansk

Født: 27.05.1998

Bears spiller siden: 2015

Debut: 08.10.2015 imod Randers Cimbria

Aktuel statistik: http://www.basketligaen.dk/Sylvester-Berg

 

En af de unge Bears-drenge, som klubben er meget stolte af, har taget hele vejen op igennem systemet. Et kæmpe talent som de seneste par år virkelig lagt på sit spil. Sylvester er en rigtig kriger, som godt kan lide at slås både i kampe og til træning og ikke er bange for at tage tæsk. Han har en rigtig god fysik, er meget atletisk, og så er han bomstærk i forhold til sin alder. Som sagt har han de sidste år lagt meget på sit spil, hvor især den tekniske del er blevet markant bedre, mens han nu udvikler sig rigtig meget taktisk, og er blevet en væsentligt bedre forsvarsspiller. Udenfor banen er Sylle en virkelig hyggelig fyr, som kommer godt ud af det resten af holdet. Og derudover  går han ikke i vejen for en god kop kaffe, mens han belærer de ældre spillere om det nyeste inden for musik og tøjmode.

I Skovbakken er der stor stolthed over at en spiller med så stort potentiale er kommet hele vejen op gennem egne rækker.

Sylvester er født og opvokset i Aarhus og har spillet basket siden han var 11 år gammel, hvor han startede i Skovbakken. Han har kun haft en enkelt afstikker fra Aarhus, hvor han var på Efterskolen Ved Nyborg, som er kendt for deres basketlinje. Til daglig læser han på Risskov Gymnasium, hvor han er på sit næstsidste år.

Sylvester er desuden en af Bakken Bears’ fire spillere, som er en del af det danske landsholds bruttotrup til sæsonen 2017/2018, og han har i mange år været en fast del af ungdomslandsholdene.

Når han skal kigge efter inspiration er det alsidige spillere som Kawhi Leonard og Lebron James, mens der også bliver kigget på en scorer-type som Carmelo Anthony. Da Sylvester startede med at spille var det hold som LA Lakers og Boston Celtics der var de helt store, men det fristede ham ikke, og han hoppede i stedet på New York Knicks, som han har holdt ved lige siden.

 

Tidligere klubber: Skovbakken (2009-2014), EVN (2014-2015), Bakken Bears (2015-)

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by